Tahkon ja Nilsiän palvelukarttaPALVELUKARTTA     Instagram kuviaFIILIS     I Love Tahko BlogiBLOGI     SuomeksiFI | In englishEN

Method Putkisto ja Method Putkisto Pilates
Method Putkisto ja Method Putkisto Pilates
Method Putkisto ja Method Putkisto Pilates

Method Putkisto ja Method Putkisto Pilates


Kysy tarjous ryhmällesi

Kengät pois - liikkumisen iloa Tahkolla ja Nilsiässä yrityksille ja ryhmille. Kauttamme erilaisia ohjelmia alkaen tunnista koko päivän ohjelmaan.

Method Putkisto on syvävenytys- ja kehonhallintatekniikka, jonka sanotaan parantavan kehon kokonaisvaltaista tasapainoa ja lisäävän oman kehon tuntemusta. Peruajatuksena on pidentää kehon lyhyitä ja kireitä lihaksia syvävenytysharjoitteilla, jolloin keho palautuu takaisin neutraaliasentoonsa. Neutraaliasento ja sen hallinta on Method Putkiston oppien mukaan onnistuneiden fyysisten suoritusten perusta.

Method Putkistolla on useita yhtymäkohtia Pilatekseen. Ulkomaillakin tunnetun ohjelman on kehittänyt suomalainen Marja Putkisto.

Method Putkisto perustuu tietotaitoon ja Method Putkisto -menetelmään. Method Putkisto ammattilaiset työskentelevät perustanaan ihmisen luovuus ja kyky uusiutua. Ohjauksen taito on tiedon siirtämisessä käytäytäntöön. Method Putkisto ja Method Putkisto Pilates -tunteja antavat vain rekisteröidyt Method Putkisto ja Method Putkisto Pilates -ohjaajat. Method Putkisto -tavaramerkki takaa LAADUN; ohjaajakunta on jatkuvassa täydennyskoulutuksessa ja vuorovaikutuksessa Method Putkisto Instituutin kanssa tarkistaen, hioen ja syventäen taitojaan. 

Lisensoitu ohjaaja Nilsiässä ja Tahkolla Tmi Kengät Pois/Anna-Maria Pääkkö. Anna-Marialla on Method Putkisto ja Method Putkisto Pilates -ohjaaja. Kengät Pois -sali on Nilsiässä, n. 10 min ajomatkan päässä Tahkolta.

Method Putkisto - kehonhuoltotunti, Method Putkisto - kävelyntaito ja motivaatio- ja valmennuspäivä, jossa yhdistyvät kehonhuolto- ja motivaatiovalmennus. Yhdistä vaikkapa työhyvinvointi-päivään Tahkolla, kokous- tai koulutuspäivän oheisohjelmaksi, tai aloita pikkujoulut yllätysohjelmalla!

 

 

 

Aktiviteetit, Kokoukset, Pikkujoulut, Ryhmät, Työhyvinvointi-, virkistys- ja valmennuspalvelut
TARJOUSPYYNTÖ - Method Putkisto ja Method Putkisto Pilates -

a 0.00 Kysy tarjous ryhmällesi

 Haluan myös tarjouksen majoituksesta ryhmälleni

 Hyväksyn ehdot ja olen lukenut tietosuojaselosteen


 tuotteet

Method Putkisto ja Method Putkisto Pilates

Method Putkisto ja Method Putkisto Pilates

Kysy tarjous ryhmällesi