Tahkon ja Nilsiän palvelukarttaPALVELUKARTTA     Instagram kuviaFIILIS     I Love Tahko BlogiBLOGI     SuomeksiFI | In englishEN

Liukulumikengät OAC Kar 147 ja sauvat


30.00


päivä (10-17)

Liukulumikengät yhdistävät suksen ja lumikengän parhaat ominaisuudet. Suksen kärki kelluu kevyesti lumessa, teräskantti puree ja kulkeminen on helppoa ja nautinnollista. Tahkon ja Nilsiän alue tarjoaa hienoja maastoja retkeilyyn.

Liukulumikengät yhdistävät erähiihdon ja lumikenkäilyn - niillä pääset liikkumaan valmiiden reittien ulkopuolella lumisissa metsissä ja soilla lumikenkiä vauhdikkaammin ja metsäsuksia ketterämmin.  Liikkuminen metsässä onnistuu kovemmallakin pakkasella, koska vauhti on verkkaista niin voit pukeutua reilummin ja suksien liikkeessä pitäminen vaatii jatkuvaa liikettä pitäen lämpimän yllä. Liikkuminen on kevyempää kuin lumikengillä, koska jalkoja ei tarvitse nostaa niin korkealle. Siteisiin voi kiinnittää lähes mitkä tahansa retkeilyyn soveltuvat kengät, vaikkapa maastokengät tai muut talvikengät.

Liukulumikenkien pohjassa on kiinteä Mohair MIX-nousukarva keskialueella, mikä antaa hyvän pidon ylämäissä ja vastaavasti se jarruttaa menoa alamäissä, niissä on kestävä ja liukas Unicoat UC-pohja, joka ei tarvitse voitelua. OAC:n uusittu EA 2.0. Binding -side mahdollistaa kengän kuin kengän kiinnittämisen liukulumikenkiin
– omat joustavapohjaiset, päkiästä taipuvat varrelliset talvikengät tai esim. vaelluskengät riittävät (ei nastakengät tai hyvin leveäkärkiset kengät)

Tahko Experience vuokraa OAC:n suosituinta liukulumikenkämallia OAC KAR 147. OAC on suomalainen yritys, jonka liukulumikengät suunnitellaan ja valmistetaan Kangasalla.

- 3/4 teräskantit
- Sidealueella alu/lasikuituvahvikkeet
- Kestävä, mutta joustava rakenne
- Remmeissä on käytetty uusimpia muovi-materiaaleja, joissa on aiempaa parempi pakkaselastisuus.

Sopii lähes kaikille kengille, (pohjan pituus on 24-38 cm). Kaikista suurimpiin (koko 46 +) talvikumisaappaisiin tai -kenkiin side ei välttämättä sovellu, koska jättikokoiset kengät eivät mahdu siteen sisälle. 

TOIMITUS
Toimitamme varusteet lisämaksusta Tahko - Nilsiä alueelle, esim. hotellille tai vuokramökillesi. Noudamme lisäksi vuokrauksen jälkeen varusteet pois.
Toimitusmaksu 20 € sis. alv 24 % (sis. toimituksen ja noudon).

NOUTO JA PALAUTUS
Vuokravälineiden nouto- ja palautuspiste sijaitsee Nilsiässä, n. 12 kilometrin päässä Tahkon keskustasta.
Tarkemmat ohjeet noutopisteestä saat varausvahvistuksessa.

 

Peruutusehto
Jos vuokraaja peruu vähintään 24 tuntia ennen vuokra-ajan alkua, palautetaan maksettu vuokra vähennettynä 10 euron palvelumaksulla.

 

Aktiviteetit, Lumikenkäily ja liukulumikenkäily, Välinevuokraus
TEE VARAUS TUOTTEESEEN - Liukulumikengät OAC Kar 147 ja sauvat - päivä (10-17)

VALITSE TUOTE / KESTO:  


« Tammikuu 2022 »
MaTiKeToPeLaSu
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31


« valitse päivä kalenterista

Valitut ajat 18.01.2022


Määrä
 Toimitus alueelle Tahko, Nilsiä 20
 Haluan myös tarjouksen majoituksesta ryhmälleni


 Hyväksyn ehdot ja olen lukenut tietosuojaselosteen